Podotherapie Masseurs biedt u een breed scala aan podotherapeutische behandelingen om u van uw voetklachten af te helpen.

Wij gebruiken de modernste podotherapeutische technieken (o.a. 3D-laserscanning) en werken intensief samen met verwijzers, andere paramedici en pedicures. Wij streven ernaar u altijd een zo goed mogelijk podotherapeutisch advies te geven en daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met uw dagelijkse bezigheden.


Rob Masseurs

Rob Masseurs, Podotherapeut, praktijkeigenaar

Podotherapeut sinds 1995. Na zijn afstuderen aan de Hogeschool Eindhoven is hij aan de slag gegaan in een grote particuliere praktijk in Delft, gelijktijdig hiermee is hij zijn eigen praktijk in Etten-Leur begonnen. Ook heeft hij nog 2 jaar in een diabetische voetenpoli gewerkt in een ziekenhuis in Breda en is hij anderhalf jaar praktijkdocent geweest bij Fontys Paramedische Hogeschool, opleiding Podotherapie.


Arnout van den Berge

Arnout van den Berge, Podotherapeut

Arnout is podotherapeut sinds 2005 en heeft ruime ervaring in een podotherapeutische en orthopedisch-schoentechnische setting. Per april 2017 is Arnout bij ons in dienst.