Podotherapie Masseurs wordt RondOm Podotherapeuten

Na 28 jaar zelfstandig als podotherapeut gewerkt te hebben is het tijd voor een nieuwe manier van werken. Daarom draag ik met vertrouwen mijn praktijk over aan RondOm Podotherapeuten. De overname gebeurt op 1 april 2024.

 

De beste zorg
Voor Podotherapie Masseurs is het belangrijk dat u de beste zorg krijgt. Daarom kiezen we ervoor om door te gaan als RondOm Podotherapeuten. Bij RondOm staat u als patiënt, net als bij ons, centraal. Ook heeft RondOm net als wij veel aandacht voor het team en voor samenwerken met andere zorgverleners. Meer informatie over RondOm Podotherapeuten leest u verderop in deze mail.

 

Wat verandert er voor u?
Als Podotherapie Masseurs zorgen wij ervoor dat de overgang naar RondOm Podotherapeuten makkelijk verloopt. Voor u als patiënt verandert er niets, behalve de praktijknaam. Heeft u al een afspraak bij ons staan? Dan blijft de afspraak gewoon staan zoals afgesproken. Ook de praktijklocaties blijven hetzelfde. Zowel mijn collega als ikzelf zullen werkzaam blijven bij RondOm Podotherapeuten.

 

Om de overname zo gemakkelijk mogelijk te maken worden op 1 april 2024 uw persoonlijke gegevens met RondOm Podotherapeuten gedeeld. Wilt u dit liever niet? Stuur dan uiterlijk 28 maart 2024 een e-mail naar info@praktijk-podotherapie.nl. Noem in uw e-mail uw naam en geboortedatum. Podotherapie Masseurs zorgt er dan voor dat uw gegevens niet met RondOm Podotherapeuten gedeeld worden.

 

Diabetes
Patiënten met diabetes worden voor het jaarlijkse diabetesvoetonderzoek vanaf 1 april 2024 opgeroepen door RondOm Podotherapeuten. Het behandelplan dat u nu heeft en uw afspraken gaan gewoon door.

 

Contactgegevens

  • Tot 1 april 2024 kunt u contact opnemen met Podotherapie Masseurs via 076-5021157 (tussen 08.30 – 17:00 uur) of via info@praktijk-podotherapie.nl ;
  • Vanaf 1 april 2024 kunt u contact opnemen RondOm Podotherapeuten via 088-1180500 (maandag t/m vrijdag, 08.00-17.00 uur) of via www.rondompodotherapeuten.nl.

 

Ik wil u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u ons gegeven heeft de afgelopen jaren en hoop dat wij u onder de vlag van RondOm Podotherapeuten in de toekomst de beste zorg kunnen blijven bieden!

 

Met vriendelijke groet,
Rob Masseurs  | Podotherapie Masseurs.